петък, 23 ноември 2012 г.

2013-та /прогноза/ - Светът се оглежда за Нова война!



http://av.li.ru/719/722719_11228961.gif
ВОЙНАТА ДНЕС! anna-news.info

Всъщност войната е в действие /най-дългата война/. В Близкия Изток! И крачката към Трета Световна е много малка. На косъм сме! И като си представите само,че  животът на всички нас е в ръцете на малък брой политици?! Наполеон е казал: *Не ми говорете за съдба, всичко е политика!*. Но кой ще  спечели от една  *политика* наречена *нова война*?Ако някои от арабските страни се намесят открито в конфликта, ситуацията в Близкия Изток ще излезе извън контрол, защото неминуемо ще се включат и големите сили. И малката крачка ще бъде извървяна. До Третата световна! Притеснителното е, че 2013 г. е година на максимум на слънчева активност. Силните магнитни бури влияят много остро и негативно на хора дори с дребни психически отклонения. Може ли някой да се закълне, че сред политиците управляващи света няма политици дори с малки психически отклонения? Макар да е ясно на всички, че самото желание да властваш над територии , както и над милиони човешки същества  и да налагаш свои представи , определено не е  малко  отклонение. Успокояващото е,/този път според астрологията!/ че никой от действащите в момента световни политически играчи няма рожден Марс във Везни. Т.е., никой в този момент няма да бъде по-непредпазлив от останалите. Иначе казано, всички ТЕ, /световните политически лидери/,  ще действат предпазливо,ще вървят по ръба на бръснача *мирвойна*, защото знаят или поне са чули, че и богатите умират! С една дума –  Третата световна ще ни се размине! Поне в глобален
мащаб.Обезпокояващо  е, че локалните и регионалните войни няма да затихнат, а ще продължат да поддържат напрежението и да взимат жертви. И някои икономики ще печелят от това.Има обаче нещо още по-тревожно и това е , че  ножицата между богати и бедни хора, богати и бедни държави, толкова се е разтворила, че неминуемо ще доведе до масови бунтове. Правителствата  ще отговорят със сила и напрежението ще нарасне. Какъв е изходът? Въпрос без отговор и задача без решение.
Месеци с високо напрежение през годината, когато са възможни безредици,земетресения,силни магнитни бури, икономически трусове и военно напрежение са: февруари и март, юни и юли, ноември и декември.

ИМА ХОРА...

*  Има хора,  които гледат към звездите.
Има хора, които живеят единствено с мисълта  да оцелеят физически.
*  Има и хора, които се оглеждат за Нова война.

Вие, от кои сте, Дами  и Господа?!


============================================

Хитлер е по-малко двуличен от съвременните политически лидери и политици, обричащи на смърт милиони хора чрез регионални и локални войни, глад, мизерия, проституция , педофилия и унижение. 
                                                       /това е мое лично мнение/