вторник, 17 август 2010 г.

КАК?! Как да избираме политици.



Как да избираме политици?

Досегашната схема за избор на политици тотално е показала своята непригодност. Затова, изборите трябва да се провеждат по следния начин:

Всички желаещи/можещи или мислещи,че могат да бъдат политици/,трябва да подадат МОЛБА /с попълнени :възраст, интереси, прочетени книги и пр. / Всички подадени Молби, трябва да се засекретят. Защото, точно този контингент е непригоден и неспособен за нищо. И трябва внимателно да бъде наблюдаван /разбирай-следен! /.

За останалата част от населението /около 60% /, трябва да бъде изготвен ФОРМУЛЯР 1, който задължително трябва да бъде попълнен ЛИЧНО. /Този ФОРМУЛЯР по естествени причини няма да бъде попълнен от деца до три годишна възраст, от неграмотни, от сляпи или пък болни от неизлечима болест - и това е целта!/

Остава около 20% от населението . И следващата стъпка трябва да бъде ФОРМУЛЯР 2 ,който ще съдържа един единствен въпрос: НА КАКВА ЦЕНА ще се съгласите да станете политик?!/трябва да бъдат оставени празни полета, в които участващите в анкетата , да посочат сумата в долари, евро или в марсиански гвинеи./Всички попълнени формуляри задължително отиват в коша!


ЗАЩОТО: На нас ни Е нужен политик, КОЙТО НЯМА ЦЕНА!

Ще се изненадате, но ще останат осем или девет човека от приблизително десет милиона. ЗАКОВАХМЕ В ДЕСЕТКАТА! Тези осем или девет са най-вероятно - специалисти , бохеми - или просто- откачени. Но точно ТЕ са хората, които ни трябват.

КАК обаче да изберем Първия сред първите?! Много просто! Обърнете се към най-близката секретарка и я попитайте, *с кой не би искала да има сексуална връзка*. Тя ще посочи един.Точно това е НАШИЯТ ЧОВЕК! Той определено няма данни за медийна звезда. Но на нас не ни трябва победител в *Космос търси таланти!*. На нас ни трябва човек, който да свърши работа. Черната работа. Работата на политик.



Hosting
Hosting

Няма коментари:

Публикуване на коментар