събота, 7 януари 2012 г.

НЛО под водата/ 4-та част/ видео

ТАЙНИТЕ НА ВЕКА - НЛО подводни пришълци /език руски/
Ще бъдем наивни , ако мислим, че военните ще ни разкажат всичко, което знаят!Следите говорят ,че НЛО е кацнал на леда или е излетял изпод леда. Дебелината на леда е не по-малко от метър, а разтопеният *отвор*е  с диаметър около 7/седем/ метра. Фактите показват, повишено магнитно поле в този район.Първата и най-проста версия е,че е имало изстрелване на ракета.Но тази версия не издържа критика.Първо, тя не обяснява повишаване нивото на магнитното поле. Второ, при дебелина на леда около метър, изстрелването на ракета изпод водата е невъзможно.
Как да с обясним случая, на който са станали свидетели американски моряци при военноморско учение , когато огромна сребриста сфера пробива триметровия лед и с огромна скорост изчезва зад хоризонта.
В някои от случаите опасността от нападение е била напълно реална.
Годината е 1977, месецът е октомври , денят е седми /7-ми /, районът е Баренцово море, на 200 мили от брега, подводницата е *Волга*. В този ден подводницата е била*обкръжена *от 9 /девет/ неидентифициран   летящи обекти с размер на въртолети, които приличали на металически дискове излетели изпод водата и описвали фигури от най-висш пилотаж при необичайна за нашите летателни апарати скорост  и --- даже атакували. Радиовръзката прекъснала. Въздушната атака на НЛО продължила около 18 минути, а после НЛО изчезнали отвъд хоризонта.В момента, в който НЛО *изчезнали* зад хоризонта, радиовръзката се възобновила.След този случай, за първи път в историята на Съветския военноморски флот фактически се признава, че неидентифициран обекти съществуват , както и се предписва, как да действат моряците/и капитаните/ в такива случаи. Била е създадена свръхсекретна група, която отсявала най-често наблюдаваните НЛО и техните характеристики.Но не били получени доказателства, че това е дело на извънземни или пък на секретна разработка на американците.
НЛО се появяват в определени точки на океана, при това в някаква периодичност. Именно тази статистика накарала американски учени сериозно да се занимаят с изследването на Бермудския триъгълник.Получените резултати се оказали наистина невероятни. Изпращайки сигнал от една точка в друга, учените се *сблъскали* с факти,които съвременната наука не може да обясни. Изпращаният сигнал, не се връщал веднага, а след няколко минути, понякога след няколко часове или дни.Но още по-любопитно било, че сигналът отговор бил смесен с чужд. Анализите показвали, че това не е ехо, и не е преповтаряне па първичния сигнал., а е неизвестен  от учените шифър!
Възможно ли е някъде в дълбините на океана, някой да приема нашите сигнали, а после на тази вълна да предава свои сигнали? Определено опити се провеждат и сега, но информация, кой стои отсреща,  НЯМА!
При  изследване дъното на Бермудския триъгълник  били открити две пирамиди. По мнение на учени пирамидите са *млади* И интересното е , че те са покрити с неизвестен на науката материал наподобяващ  стъкло. И още една любопитна подробност: Австрийски учени са заснели  на дълбочина 6 /шест/ километра/  загадъчен овален обект, който излъчвал светлина. Според някои от тях, това е изкуствен обект!
Парадоксалното е, че Световният океан е изучен много по-малко отколкото Космоса.
Ще бъдем наивни , ако мислим, че военните ще ни разкажат всичко, което знаят!
ТАЙНИТЕ НА ВЕКА - НЛО подводни пришълци /език руски/


Domain Hosting
Domain Hosting

ХОРОСКОПИ,ЗАГАДКИ,ПРОГНОЗИ: НЛО под водата /1-ва част

 

ХОРОСКОПИ,ЗАГАДКИ,ПРОГНОЗИ: НЛО под водата /част 2-ра

 

ХОРОСКОПИ,ЗАГАДКИ,ПРОГНОЗИ: НЛО под водата /част 3-та

 

amazingly
Няма коментари:

Публикуване на коментар