ЛЮБОПИТНО ! + Внимание! Истина е!Внимание! Истина е! +Анатомия на убийствата+ Вярваш ли в това?


+ Любопитно + Шаш! 


http://s6.rimg.info/5846415326651482f0fa0e4fc45385d9.gif


 http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif  
   
amazingly


„Агнешко по армистански” 


                             /”Специалитетът на дома”/


  Анатомия на убийствата

                                                                
                                                                Внимание! Истина е!          
       Тихо потракване на сребърни прибори,  интимна светлина, приглушени разговори, сподавен смях. В ресторант „Сбироу” кулинарното изкуство е доведено до съвършенство. Истинска възхита обаче предизвиква ястието „Агнешко по армистански”. То е апотеоз на майсторство и доставя ненадмината наслада – истинско вълшебство! Жалко обаче, че  невинаги присъства в менюто. Някои  клиенти биват канени в кухнята, за да се запознаят с мястото, където се твори този кулинарен шедьовър. Клиентите влизат в кухнята, обаче не излизат. И на следващия ден в менюто отново е включено  „Агнешко по армистански”.
      Така е в известната новела на Стенли Елин – „Специалитетът на дома”. Тласък на въображението си за тази творба  Стенли Елин получава  от действителна личност  –  Фридрих Хаарман.  Истинската историята   е  откровено смразяваща и  гнусна.
       Фридрих Хаарман е роден на 25 октомври 1879-а в Германия. В ранните му години неговият баща, който явно добре познавал отрочето си, се опитал да го вкара в лудница. Но лекарите преценили, че Фридрих Хаарман  страда единствено от „липса на морал” и „умствен дефицит”.
       Годината вече е 1923-а. На вид Хаарман е хрисим човек,  с благо изражение, винаги  учтив и усмихнат,  и най-вече – много услужлив. В очите на мнозина негови съграждани минава за  благодетел на бедните. Това , че е хомосексуалист и доносник на тайните служби, и това, че в миналото си има множество присъди за кражби и развращаване на момчета, са само нюанси. Нима в тези следвоенни години някой би могъл да се кандидатира за светец?
       В Хановер цари разруха и глад. Процъфтява престъпността и най-вече спекулата в цялата ѝ палитра. Цената на месото  струва кажи-речи, колкото теглото му в злато. Безброй деца на бежанци и  деца сираци се лутат из тъмните улички на града, с надеждата да оцелеят – някак.  И точно в тази обстановка Фридрих Хаарман успява да разгърне „липсата си  на морал” и „умствен дефицит”, и да  се впише в топ листата на сексуалните серийни убийци и канибали, като при това успешно  обогатил профила им  с развитото си чувство за търговия.
    Хаарман обикалял през нощите чакалнята на централната гара в Хановер, представяйки се за полицай и отвеждал момчета,за които подозирал, че са без родители, в дома си. Там ги убивал, като прегризвал гърлата им и в същото време ги изнасилвал, а месото и дрехите продавал на черния пазар. Бизнесът му процъфтявал! Някакъв гражданин отнесъл закупено парче месо в полицейски участък, като твърдял, че месото е човешко. Лаборантите го успокоили, че е свинско ! На различни места обаче в Хановер започнали да се откриват кости  и градът настръхнал. Подадени били сигнали за изчезнали над  500 деца. Заговорило се, че нощем из Хановер броди вампир или човекоядец, и че в магазините се продава човешко месо.  Хановер бил на прага на граждански бунт.
        Процесът срещу Хаарман  започнал на 4 декември 1924 г. Бил осъден на смърт за убийството на 24 момчета. Носела се мълва, че е убил много повече. Присъдата била изпълнена през 1926 г.
      Човек понякога се пита, какво ли е имал предвид Бог, когато е създавал такива люде като Фридрих Хаарман? /Разбира се, ако приемем, все пак, че има Бог! /

    Възможно е да сте на мнение, че днес, в 21-и век, редом с  нас не живеят такива  като Хаарман, и че никъде не  сервират „Агнешко по армистански”.
       Аз обаче няма да се обзаложа.
Анатомия на убийствата 


http://s6.rimg.info/5846415326651482f0fa0e4fc45385d9.gif

ТРИ портмонета / Истина е !/ 

                                              Внимание! Истина е!

Годината е 1887-а,   месецът е  август, мястото  - Париж. Във въздуха се носи неприкрита злорада  възбуда, която прави  обстановката  направо празнична. Ще бъде гилотинират Анри Пранзини. Но кой е той?
     Пранзини  е престъпник  от  италиански произход, роден в Египет, в зависимост от случая представял се и за швед , професионален  измамник,  прелъстител, изпечен Дон Жуан – един от многото, за които в младежките им години казват „ Кривнал от правия път” , и на които с течението на годините главите им не увират. Та Анри Парзини бил   опознал почти всички европейски затвори  преди да убие в Париж една светска дама , детето  и прислужницата.
     И така, в почти празнична обстановка,  Анри Пранзини бил гилотиниран.  Историята обаче не свършва тук. След  екзекуцията лаборантът, който извършвал аутопсията, си отрязал  парче кожа  и я дал  да се обработи добре. Станали три прекрасни портмонета.
     Пресата  надушила случая и го раздухала подобаващо. По всяка вероятност две от портмонетата отишли  за шефа и помощник- шефа на криминалната полиция, а третото закупил на много висока цена някакъв граф. Графът го подарил на жена си.
     След време, в подходяща компания, графът споделил, внимателно наблюдавайки жена си, че портмонето е от кожата на онзи Пранзини, който преди да го гилотинират, често се мотаел из нейните салони.
      Графинята припаднала. 

Истинска история  с френски привкус.


Вярваш ли в това?

Да не повярваш! 

Путин е съветван от извънземни 


Според британския общински съветник и политик от Лейбъристката партия,  Саймън Паркс, / това съобщава в. "Дейли мирър”/, Путин е посъветван  от извънземни да анексира Крим.
Най-активни като съветници на Путин  били рептили, които британският съветник на гр. Уитби  кръстил Северняците. Същият този лейбъристки общинар и политик е твърдо убеден, че неговият ,на Саймън Паркс, биологичен баща е рептил от Северняците. Саймън Паркс твърди,че  е правил секс с извънземно, когато е би само на пет години и оттогава до днес се съвокуплява с извънземните твари поне четири- пет пъти годишно.
    А после някои си мислят, че само нашите политици не са у ред!
http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

Анатомия на убийствата 

 

Убих Сети и не бях наказан!

amazingly         Внимание! Истина е!
          Доналд Хюм няма  биография на разбойник, нито на пират, нито на отровител, след който да останат десетки трупове. Извършил е само две убийства. И все пак е интересен убиец, за малко да напиша - симпатичен.
          Роден е през 1919 г. в Англия. През младостта си живее от скромни грабежи и дребни престъпления, които му докарват няколко присъди.  И ето го в 1949 г. Вече има и съдружник, някой си  Селмън Сети. Та през октомври същата година този негов съдружник нещо го ядосал и Хюм взел, че го убил. Банална история.
          Да убиеш някого не е толкова трудно, твърдят запознати и също те твърдят, че всъщност проблемът е да скриеш трупа. Наслушали сме се за убийци, които крият труповете в мазето, под дюшемето в кухнята, в градината, пълнят ваната с киселина или пък ги разнасят в куфари. Пълна липса на въображение! Ето точно тук Хюм  проявява своево рода творчество. Нарязва трупа, пакетира го прилежно в няколко пакета, наема малък самолет /служил е във ВВС/ и отвисоко захвърля пакетите в блатата на Есекс. И така - има убийство, но няма труп. Излиза от затвора през 1958 г.
          Навън светът е хубав, а той няма пари и затова продава мемоарите си на в. "Сънди Пикториъл" под заглавието "Убих Сети и не бях наказан". Ще признаете, че не му липсва арогантност. Хюм не е глупак и знае, че всеки миг ще припари под краката му и затова офейква в Швейцария, където изплатили хонорара му. Но парите от творческото откровение свършили, огледал се  и  решил да ограби банка. Това начинание  обаче завършило зле. За убийството на таксиметров шофьор бил осъден на доживотен затвор.


          Съветът към бъдещи евентуални кандидат-жертви е: Не ядосвайте съдружника си!
          А към престъпниците: Внимавайте с ограбването на банки!

http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

Анатомия на убийствата

Злокобна подигравка на съдбата

                                                           
                                                                               Внимание! Истина е!
                                          

     Потресаващото в тази история е черната злокобна подигравка на съдбата.  Годината е 1757. Държавата е Франция. Но да се запознаем с участниците в драмата. Тома Нодлер е съветник в парламента на Бретан. Накратко - успял и вдъхващ уважение човек. Има син и дъщеря. Има и племеница. Когато става въпрос за убийство, най-често срещаният мотив е пари! Този случай не прави изключение.
     Та на този Тома Нодлер  е поверено богатството на неговата племеница Жюли. Тя скоро ще навърши двайсет и една година и тогава той ще трябва да обяснява къде е изчезнала по-голямата част от богатството. Неприятна ситуация. И той решава да убие Жюли. В заговора привлича и сина си Гюстав, но не и дъщеря си Жозефина, която е приятелка с Жюли. Есен е. В къщата са само четиримата. Навън бурята огъва клоните на дърветата в тревожен и плашещ шум. Какъв декор само! Има ли наблизо театрална или филмова агенция?
    Баща и син се промъкват в стаята на Жюли и в призрачната тъмнина убиват спящото момиче.
    На сутринта двамата седят в трапезарията, когато на вратата съвсем жива, здрава и усмихната се появява Жюли. Но затова пък Жожефина нещо се бави.
Какво всъщност се е случило. През нощта двете момичета си били разменили спалните, защото тази на Жюли гледала към градината , а от там силно се чували шумовете на бурята и тя се плашела.
    Двамата мъже бягат в Савоя. Синът влязъл в манастир и се отдал на мистицизъм. Бащата също навлякъл расото, но решил да се изповяда. Църквата го изпратила на клада, без да се притеснява, че скандалът ще вдигне шум.http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

Анатомия на убийствата Внимание! Истина е!Кучето на Монтаржи

Годината е 1371-ва. Държавата е Франция, на престола е Шарл V. В онези времена убийстават са част от ежедневието. И така, Абри дьо Мондидие, стрелец с лък от гвардията на Шарл V, бил убит от свой приятел. До тук нищо изненадващо! Причина – бил предпочитан от краля. На убийството единствен свидетел било кучето на Абри дьо Мондидие и сетне започнало да преследва престъпника с яростна омраза. Мълвата стигнала до краля и той заповядал истината да бъде разкрита чрез  дуел! Кучето – срещу убиеца. Двубоят се състоял на остров Нотр Дам. Убиецът бил въоръжен с дебела тояга, а кучето – кучето на Монтаржи, както започнали да го наричат – разполагало само със зъбите си. Получил сериозни рани убиецът признал вината си. А изразът „Кучето на Монтаржи” останал да символизира в очите на хората, че Господ неизменно взима страната на правия.
http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif
Вярваш ли в това?

Да не повярваш!  
Обама е по-популярен от Папата

                                            / наистина ли ще повярваш  в това?/"Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете."

това е казал:


Йосиф Висарионович Джугашвили — Сталин  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif


Внимание! Истина е!

Хирасава – убиецът художник


Кое кара едно човешко същество да убие друго човешко същество?  Любов, ревност, пари, жажда за известност или отмъщение?  Или е въпрос просто на патология?  Палитрата от мотиви и причини не е голяма.
В този случай става въпрос за пари.
Годината е 1950-та, държавата е Япония, градът е Токио, датата е 26 януари. Столицата е потънала в снежна виелица, която навява сняг на купчини. Мъж в бяла престилка и с лента на ръката, която удостоверява, че е от системата на  зравеопазването, влиза в един от клоновете на Токийската банка и казва на директора , че е изпратен от генералния щаб, за да ваксинира всички служители, срещу току-що появила се епидемия. След като ваксинира всички, включително директора, той излиза с 164 000 йени в брой и чек за 900 000 йени. След него остават дванайсет трупа. Разследването довежда полицията до някакъв художник на име Хирасава Садамаши, който в последно време определено бил позабогатял. От картини?! В дома му откриват бялата престилка и черната лекарска чанта. Отначало той признавал , после се отмятал от показанията си, пак признавал...  Бил осъден на смърт. След поредица обжалвания  наказанието било намалено – доживотен затвор. В килията си той продължил да рисува. Някои критици забелязали, че стилът му бил много близък на този на Сезан. До края на дните си Хирасава Садамаши живял в затвора и продължил да рисува.

Колко ли колекционери, не само от Япония,но и от други страни притежават негови картини? И вечер в спалнята си, или сутрин на закуска, гледат някоя от неговите картини и казват: Виж, мила! Само какъв талант! И знаеш ли, убил е дванайсет човека!

http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif


любопитно


+

ШАШ!
Земята ДИША!  ВИДЕО


Прочетете коментарите. Истината е някъде ТАМ!

http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif


http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif


любопитно  

Природата от една пустиня направи Рай!А ние от нашата земя правим пустиня!


http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif


любопитно  

В Япония почина знаменитата котка Тама. Тама е била  началник гара от 2007 г. По време на железничарската си кариера котката Тама е донесла на местната икономика и община около 9 милиона долара. При погребението й по шинтоитския обряд Тама била провъзгласена за божество от местен ранг.http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif


 Шаш!
Ню Йорк може да побере... 

 11:38 08 апр, 15


 • Ню Йорк може да побере цялото население на земята

  Ню Йорк може да побере цялото население на земята

 •  
  избран коментар:

  Преглед на профил

  agl52316780

  Рейтинг: 690 Весело
  • 5
  • 11:42
  • 08 апр, 2015
  Ами да го побере. Аз оставам навън
   http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif
  любопитно 


                                                 Обратната страна на Луната


  От Земята виждаме само едната страна на Луната ( „близката страна“). Другата страна на Луната  („далечната страна“ или „обратната страна“) остава винаги скрита от земния наблюдател.

  Видимата част на Луната много често я оприличаваме на човешко лице, което тъжно гледа упоритите ни опити да се самоунищожим.

  Обратната страна на Луната понякога е наричана погрешно „тъмна страна”. Всъщност тя получава точно толкова количество светлина, колкото и видимата страна.

  Това видео разпрострнено от НАСА ни показва как изглежда „обратната страна” на Луната.

   
  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif 

  любопитно    Ето едно добро хрумване - Танцуващ сфетофар!Казват, че броят на преминаващите на червено е намалял с 81 %.
  А и никак не е маловажно, че този сфетофар те кара да се усмихнеш.
  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif  любопитно    Мангуста срещу лъвове!

  На това се казва - БОЕЦ!
   Браво на смелата малка мангуста!

   http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif  
   Шаш!
  Полицаи изгубили експлозиви на летище във Франция

  Полицаи изгубили експлозиви на летище във Франция

   цитат от статията: "Имаше пропуск в наблюдението. Експлозивите са загубени"

  За да прочетеш статията , както и коментарите, кликни върху номера под рейтинга
  избран коментар:
  Преглед на профил

  Mark Twain

  Рейтинг: 2041 Весело
  • 1
  • 14:53
  • 03 юли, 2014
  То от Марсилия до Сен Тропе не е далече, а тамошните полицаи са ни познати
  "Мисленето е най-тежката работа и това, вероятно, е причината толкова малко хора да я вършат." Хенри Форд

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif
  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif
  любопитно


  http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif 
  този динозавър не се е научил да лети

    Откриха кости на най-голямия динозавър, който е шетал някога по земята.


  Откриха най-големия динозавър, вижте снимки!
  Кости на динозавър, който според учените е бил най-голямото същество, крачило някога по Земята, са открити в Аржентина.

         Според мненията на някои учени обаче, Динозаврите са се превърнали в птици и не са измрели,  


  Моето мнение е, че точно този динозавър не се е научил да лети!

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   

   Шаш!

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

    Ангел спасява мъж от смърт

   

   

   

   

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   

  любопитно

     http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif      

  Според автора на видеото на 6 март е било заснето  НЛО  над града Коростен (Житомирска област) в  Украйна.

   

   


   

   

   

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

   Шаш!

    Заснет е призрак в кръчма 

  http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif


  В най-стария британски пъб снимаха призрак на видео (ВИДЕО)

  Призрак бил заснет в един от най-старите пъбове „Ye Olde Man and Scythe”. Записът е направен в нощта на 14 февруари 2014 година.Предания гласят, че там живее  призракът на Джеймс Стенли, който е бил обезглавен през 1651 г. при влизане в заведението.
   
  Това, че призраците обичат пъбове, старинни замъци и прочие интересна места е любопитно.
  И показателно! 
  Никога не бихте видяли призрак в библиотека!

  любопитно

  Виж как се справя ТЯ !

   

   

    

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

  любопитно 

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

  Леден кръг с идеална форма бе заснет в река в Източен Казахстан. Кой го е направил? Природата, човек или пък...?

  Наистина е любопитно, какво можеш да заснемеш по време на риболов!

   

   

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

                                                     Смущаващо красиво и плашещо!

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

                                        

    Мъглата, като за  нещо "живо"?! 


   Кадрите са заснети в утрото на 25 ноември 2013-та. Градът, който мъглата "поглъща" е Пловдив.


  Красив град! А и мъглата си я бива!


  Браво на оператора!


   
  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   

  НЛО над Лос Анджелис

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

   

   Това светещо във водата "същество" го нарекоха Чужденец от Космоса


   

   

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   

  любопитно

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

   Изумителен ловец!

   

   

    

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

  любопитно 

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

  Удивително, невероятно,но РЕАЛНО!

  Лъвица отглежда дете на антилопа

   

    

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   

   забавно

    http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

   Родителски контрол винаги е нужен !  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   

   забавно

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

    Така е, като ходи без охрана!


  Преди петнайсет години жителите на градчето Талкитна в Аляска имали достатъчно здрав разум и избрали за кмет рижавото коте Стъбс. Хазната е пълна, защото туристи идват , за да видят КМЕТА. Браво на жителите! Браво на Стъбс!
  Но тези дни градоначалникът Стъбс   бе хоспитализиран и лекарите оценяват състоянието му като много тежко. Бил е нападнат от куче и е с множество сериозни наранявания.
      Така е, като ходи без охрана! 

  В Аляска нападнаха котарак-кмет

  Халед Мохсен Шаири

  Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kral-Abdula-zapovyada-na-610-kilogramov-muzh-da-otide-v-bolnitsa/nid-111354.html
  Халед Мохсен Шаири

  Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kral-Abdula-zapovyada-na-610-kilogramov-muzh-da-otide-v


  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

    

  любопитно 

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

  Съвпадение или съдба?

  Джон Ленън   цял живот е бил обсебен от окултното значение на числата и подвластен на числото девет (9).

   

  Джон Ленън е роден е на 9 октомври 1940 г.

   Брайън Епщайн, който е менажер на "Бийтълс", открива групата на 9 ноември 1961г. Първият договор за запис на на групата е на 9 май 1962г. Ленън се запознава с Йоко Оно на 9 ноември, а синът им се ражда на рождения ден на Джон Ленън - 9 октомври.
  Сборът от числата в номера на апартамента на Ленън (72) в "Дакота Билдинг", Ню Йорк, и улицата на която живеят (Западна седемдесет и втора), също е девет. Три от песните на певеца " Революция намер 9", "Едно след 909" и "Мечта номер 9" са написани в къщата на майка му на "Нюкасъл Роуд" номер 9, в Ливърпул.
  И още, Джон Ленън е прострелян на 8 декември 1980 (9 декември в Ливърпул)  и откаран в болницата " Рузвелт" на Девето авеню.  Любопитно съвпадение или съдба? 

  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   

  любопитно

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

   НЛО същестуват?!

   Пол Хелиер, бивш канадски министър на националната отбрана на Канада , е  заявил, че знае за 4-ри извънпланетни раси, които активно посещават Земята.

   

   

   

   избран коментар:

  Top Comments

  • Paul Sandmann
   Раз инопланетяне ХОТЯТ помочь землянам - пускай немедленно уничтожат членов Бильдергребаного клуба, Рокфеллеров и остальных теневых правителей, а также дадут нам чертежи и принцип работы устройства для чистой энергии. и всё - остальное мы уж сами справимся.
   · 7  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   

  любопитно

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

  Китайски самолет са "сблъска" с НЛО .

   

  Китайски самолет се сблъска с НЛО

  11 Юни 2013 18:54

  Не думай!

   

   

   


  http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

   

  забавно

   http://blog.libero.it/blog/pics/emoticons/043.gif

  The prisoner’s reflex  Политици, затворници и кандидат-затворници имат нещо общо. И това е  *Рефлексът на пандизчията*. Нито един от тях няма да  позволи  да има нещо зад гърба му освен бодигард или стена .


  Двама чилийски илюзионисти демонстрираха този номер пред хиляди зрители. Те висяха във въздуха в продължение на 200 / двеста / минути. Искам да видя това да направят и нашите политиците, за  да знам, за кого да гласувам на следващите избори. И докато висят там,/без да имат стена зад гърба си/ искам, нашите политици, да ме убеждават,защо точно за тях трябва да гласувам!

  Нищо лично! Ние живеем в една демократична държава, както е казал Карлсон, който живее на покрива.


   http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif


                               http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

       

  http://s6.rimg.info/5846415326651482f0fa0e4fc45385d9.gif

                                             

  Дали ще повярваш на всичко, 

   което ти кажат и покажат  - изборът е твой!
                   


  360-градусова разходка на Марс

  08.04.13

  360-градусова разходка на Марс (панорама)

  избран коментар:
  gjordanov 03:51 Понеделник 08 април 2013
  Амейзинг, дет' се вика. Ни следа от зелени човечета... дали след някое и друго столетие и на Земята пейзажът ще е същия?
   

  любопитно   Само за два милиарда и шестстотин милиона долара Луната ще си има "Луна".
   

   


  http://s6.rimg.info/5846415326651482f0fa0e4fc45385d9.gif