вторник, 28 февруари 2012 г.

Март 2012 - фази на Луната,магнитни бури, транзитите на Сатурн

amazingly


Сатурн

През тази и през следващата година слънцето е в максимума на своята активност /Слънчева активност /.

По време на слънчева активност природните бедствия нарастват, имунитетът ни спрямо вирусите отслабва, броят на инфарктите и инсултите се увеличават, смъртността и психическите заболявания растат. Някои статистики сочат, че в периодите на максимум на слънчева активност се раждат деца с  изключителни способности. Иначе казано,това са странни години. Години, в които и злото и доброто стигат своя максимум.

Магнитните бури за всеки ден може да следите тук:
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF

Magnetic storms onlin

 

 Земетресения стават всеки ден.Има ли връзка между земетресенията и магнитните бури? Най-вероятно ДА! Но това е само хипотеза.

Земетресения в последния час,  в последния ден, в последните седем дни  следи тук.

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF

http://danalibmv.narod.ru/logos/s_00.gif  Latest Earthquakes in the World – Past 7 days


ОПАСНИ ДНИ Дните от месеца/плюс, минус един ден/, в които вероятността от големи природни бедствия е най-голяма. Дни, в които са възможни силни земетресения,мощни магнитни бури, климатични катаклизми , както и големи катастрофи с фатален изход причинени от човешки грешки - следете тук.
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF 

Прогноза: През месец март ще има земетресения с над 6-та по скалата на Рихтер.


Влияние на фазите на Луната върху жизнения ни ритъм

От древността хората са забелязали влиянието на Луната не само върху приливите и отливите, но и влиянието й върху хората, животните и растенията. Още от древността хората са вярвали, че пълната Луна прави мъжете силни, а жените чувствени, че детето заченато при нарастваща Луна ще е момче, а при намаляваща, ще е момиче.Рибарите още преди столетия са забелязали ,че уловът на един или друг вид риба зависи от фазите на Луната.Кога е най-доброто време за хирургическа намеса,за козметични процедури,за засаждане на растения или пък за правене на магия?Нашият ритъм в много голяма  степен е зависим от фазите на Луната.

---------------------------------------------------------------------------------
Новолуние Жизненият потенциал, емоциите и физическата дееспособност на човек са в минимум. В този момент не е желателно да се занимавате с дела, които изискват значителни усилия. Този момент е неблагоприятен за хора с ниско кръвно налягане и за хора склонни към депресии.Това е време за приключване със старите дела и започване на нови. Подготовка за старт.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Първа четвърт Това е период  със засилено желание да изявиш себе си и да постигнеш нещо съществено. Планираните в първа четвърт неща частично може да се окажат и неизпълними, защото в този период за много от нас е свойствено да преоценяваме своите способности, т.е., съществува и елемент на колебание..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Пълнолуние Всичко е изпълнено с енергия. Емоциите, психическата енергия, физическите възможности, творческият потенциал са в пиг. Това е кулминационен период, когато плановете ви достигат своята завършеност. Този период е критичен за хора с повишно кръвно налягане, страдащи от епилепсии и подложени на безпричинни вълнения.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Последна четвърт Това е период за преосмисляне на получените резултати и решаване на  наболели проблеми, останали в наследство. Независимо от изострените  амбиции, това е време да фокусирате погледа си върху дела планирани по-рано и да избягвате внезапно хрумнали ви идеи.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 В таблицата е показано времето, когато започва  съответната фаза на Луната, както и в кой зодиакален знак се намира
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF

01март
03:21
Първа четвъртРастяща Луна в Близнаци
08 март
11:39
Пълнолуние Луна в Дева
15 март
03:25 
Последна четвъртСтарееща Луна в Стрелец
22 март
16:37 
НоволуниеЛуна в Овен
30 март
22:41 
Първа четвъртРастяща луна в Рак


САТУРН


Сатурн е шестата планета от Слънчевата система. Тя  е втора по големина в Слънчевата система след Юпитер. Сатурн е известен най-вече с пръстените си и носи името на римския бог на посевите и на земеделието Сатурн. Символът на планетата е стилизирано изображение на сърп (♄).  Сатурн прави една обиколка около Слънцето за около около 29½ години/4х 7½/ Помните ли онзи израз: *Седем добри и седем лоши години*?
За астролозите Сатурн е повече от това, което ще прочете в


   За астролозите Сатурн е основната часовникова стрелка, която сочи годините на  възход или падение, годините на ново начало,  на развитие или пък загърбване на миналото.  Според астролозите, когато транзитиращият Сатурн съвпадне с вашето Слънце / с вашия зодиакален знак/, тогава кариерата ви достига кулминация – очаква ви грандиозен  успех или пък огромен провал. Каквото сте посеели преди, това ще жънете в този период!  Когато транзитиращият  Сатурн  е  срещу рожденото ви Слънце ,това бележи един от най-трудните периоди в живота ви - очаквайте пречки и спънки отвсякъде.  Другото правило според астролозите е, че когато транзитиращият Сатурн съвпадне с рождения ви  Сатурн, ще загърбите миналото, а когато е в опозиция на рождения ви  Сатурн, развитието ви ще достигне своя видим завършек започнал преди 14 години.

Транзитите на Сатурн през 2012 г.  астропрогноза.

До  5-ти октомври тази година Сатурн е във Везни, след което навлиза  в Скорпион. Това предполага, че за родените под знаците на Везни и Скорпион, това ще бъде изключителен период – очаква ги голям успех или голям провал, при всички случаи това за тях е година на кулминация, за добро или зло.Владимир Путин е зодия Везни, при това рожденият му Сатурн също е във Везни. Според астрологията,  *това е време на кулминация, за добро или зло, както и загърбване на миналото и започване на ново начало*! Отговорът  е след дни ! За родените под знаците на Овен и Телец 2012-та ще бъде много трудна. И докато родените под знака на Овен излизат от трудния пeриод, то за родените под знака на Телец, трудностите тепърва предстоят. Да очакват проблеми и удари отвсякъде в следващите две-три години. Телец са президентът ни Плевнелиев и вицепрезидентът Маргарита Попова.Ако проблемите им са в личния им живот – нищо лошо! Но ако проблемите им са свързани  с нас като електорат, това вече е много лошо! Дано астролозите не са прави! Премиерът ни Борисов е от следващия зодиакален знак Близнаци,а  от 2014-та Сатурн навлиза в Стрелец – опозиция на рожденото му Слънце . А това никак не е добре /според астролозите/! За него! Много вероятно - и за нас!

Само за информация

Симеон Сакскобургготски — става министър-председател през 2001-ва година. Тогава транзитиращият Сатурн е в неговия зодиакален знак.


Правя уговорката, че това не е  постинг от поредица курс по астрология, както и, че тук не става дума за влиянието на другите транзити – на Марс, Юпитер и останалите външни планети, които могат да тушират или да подсилят *влиянието* на Сатурн.

Не е само Космосът!

Космосът определено диктува ритъма ни на живот! И то как!!! Но има и и още нещо, което се нарича ДНК.

http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif