събота, 25 февруари 2012 г.

2012-та, транзитите на Сатурн, влиянието им, астропрогноза.

amazingly






САТУРН

Сатурн е шестата планета от Слънчевата система. Тя  е втора по големина в Слънчевата система след Юпитер. Сатурн е известен най-вече с пръстените си и носи името на римския бог на посевите и на земеделието Сатурн. Символът на планетата е стилизирано изображение на сърп (♄).  Сатурн прави една обиколка около Слънцето за около около 29½ години/4х 7½/ Помните ли онзи израз: *Седем добри и седем лоши години*?


За астролозите Сатурн е повече от това, което ще прочете в


   За астролозите Сатурн е основната часовникова стрелка, която сочи годините на  възход или падение, годините на ново начало,  на развитие или пък загърбване на миналото.  Според астролозите, когато транзитиращият Сатурн съвпадне с вашето Слънце / с вашия зодиакален знак/, тогава кариерата ви достига кулминация – очаква ви грандиозен  успех или пък огромен провал. Каквото сте посеели преди, това ще жънете в този период!  Когато транзитиращият  Сатурн  е  срещу рожденото ви Слънце ,това бележи един от най-трудните периоди в живота ви - очаквайте пречки и спънки отвсякъде.  Другото правило според астролозите е, че когато транзитиращият Сатурн съвпадне с рождения ви  Сатурн, ще загърбите миналото, а когато е в опозиция на рождения ви  Сатурн, развитието ви ще достигне своя видим завършек започнал преди 14 години.

Транзитите на Сатурн през 2012 г.  астропрогноза.

До  5-ти октомври тази година Сатурн е във Везни, след което навлиза  в Скорпион. Това предполага, че за родените под знаците на Везни и Скорпион, това ще бъде изключителен период – очаква ги голям успех или голям провал, при всички случаи това за тях е година на кулминация, за добро или зло.Владимир Путин е зодия Везни, при това рожденият му Сатурн също е във Везни. Според астрологията,  *очаква го кулминация, за добро или зло, както и загърбване на миналото и започване на ново начало*! Отговорът  е след дни ! За родените под знаците на Овен и Телец 2012-та ще бъде много трудна. И докато родените под знака на Овен излизат от трудния пeриод, то за родените под знака на Телец, трудностите тепърва предстоят. Да очакват проблеми и удари отвсякъде в следващите две-три години. Телец са президентът ни Плевнелиев и вицепрезидентът Маргарита Попова.Ако проблемите им са в личния им живот – нищо лошо! Но ако проблемите им са свързани  с нас като електорат, това вече е много лошо! Дано астролозите не са прави! Премиерът ни Борисов е от следващия зодиакален знак Близнаци,а  от 2014-та Сатурн навлиза в Стрелец – опозиция на рожденото му Слънце . А това никак не е добре /според астролозите/! За него! Много вероятно - и за нас!

Само за информация

Симеон Сакскобургготски — става министър-председател през 2001-ва година. Тогава транзитиращият Сатурн е в неговия зодиакален знак.


Правя уговорката, че това не е  постинг от поредица курс по астрология, както и, че тук не става дума за влиянието на другите транзити – на Марс, Юпитер и останалите външни планети, които могат да тушират или да подсилят *влиянието* на Сатурн.

Не е само Космосът! 

Космосът определено диктува ритъма ни на живот! И то как!!! Но има и и още нещо, което се нарича ДНК.




http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif