вторник, 13 декември 2011 г.

2012 -Година на БУРИТЕ/прогноза + калкулатори/

amazing

 


Краят на света през 2012-та се отлага. Поне в планетарен мащаб. Но в отделни региони ще има катастрофални земетресения и множество други природни бедствия.Ще расте социалното напрежение , ще има множество бунтове и безредици.През 2012г. слънцето е в период на завишена слънчева активност.По време на слънчева активност, когато и магнитните бури са най-силни, имунитетът на организма на човек спрямо вирусите се понижава, магнитните бури сгъстяват кръвта, броят на инфарктите и инсултите се увеличава, психичните кризи зачестяват. Т.е., през 2012г. смъртността и психическите заболявания ще нараснат.



На фона на завишената слънчева активност и опасностите, които крие за здравето и живота ни, като се има предвид и, че човечеството се задъхва от икономическа, политическа и духовна криза, то 2012г. се очертава като година на БУРИТЕ! – магнитни, икономически, политически и социални И не казвай, че животът ни зависи единствено и само от нас самите. Защото ние сме неразривно свързани с Космоса и в най-голяма степен животът ни е зависим от Слънцето. Както и от Луната.
Магнитните бури за всеки ден може да следите тук:
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF

Magnetic storms online

 

Има ли връзка между магнитните бури и земетресенията?Най-вероятно ДА, но тази връзка все още не е изучена. За земетресенията в последните седем дни, може да научавате тук:
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF

Latest Earthquakes in the World - Past 7 days

 ОПАСНИ ДНИ

ОПАСНИ ДНИ Това са дни, в които вероятността от големи природни бедствия са най-големи.Тях може да следите тук:
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF 
http://darkrunways.blogspot.com/p/blog-page_01.html

 КАЛКУЛАТОРИ
КАЛКУЛАТОР за разположение на планетите за произволно избрана от вас дата.






Фазите на Луната - КАЛКУЛАТОР за периода - 1900г. - 2100г.


От древността хората са забелязали влиянието на Луната не само върху приливите и отливите, но и влиянието й върху хората, животните и растенията. Още от древността хората са вярвали, че пълната Луна прави мъжете силни, а жените чувствени, че детето заченато при нарастваща Луна ще е момче, а при намаляваща, ще е момиче.Рибарите още преди столетия са забелязали ,че уловът на един или друг вид риба зависи от фазите на Луната.Кога е най-доброто време за хирургическа намеса,за козметични процедури,за засаждане на растения или пък за правене на магия?..Нашият ритъм в голяма степен е зависим от фазите на Луната.


Ето ви един калкулатор, с помощта на който може да видите фазите на Луната за всеки един месец от 1900 - до 2100г. И може би ще откриете някои закономерности във вашия живот или този на ваши близки свързани с фазите на Луна, а може би и някои закономерности свързани със световни събития.
КАЛКУЛАТОР http://www.israfish.com/WebFish/Misc/moon_new/index.htm


 http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif