четвъртък, 21 април 2011 г.

НЛО под водата /част 2-ра/ видео




Само за четири месеца през 1968г. при загадъчни обстоятелства *загиват* четири подводници - израелската -  *Дакар* , френската -  *Минерва*, съветската *К-129*, и гордостта на ВМС на САЩ - атомната подводница *Скорпион*. Когато специалистите анализирали причините за тези катастрофи, се изяснило, че в три от четирите случая, командирите на подводниците са докладвали за неиндетифицирани летящи  обекти  в непосредствена близост.  Специалисти от военно-морското разузнаване още по-рано обръщат внимание на  факта, че всеки път преди появата на неиндетифицирани обекти  се наблюдава повишаване на електромагнитното поле под водата. Подводници, батискафи, научни обекти от земен произход не  могат да създадат такова електромагнитно поле. Именно тези аномалии биха могли да извадят от строя сложното електронно оборудване на атомните подводници, а значи и да бъдат причина за морските катастрофи. Но коя /или кой/  е причината за тези аномалия?
   Отговори се търсят във филма: 
 ТАЙНИТЕ НА ВЕКА - НЛО подводни пришълци /език руски/

Зафиксирането на поява на неиндетифицирани обекти е крайно трудно, но свидетелства  все пак съществуват. Ще видите уникални снимки направени в района на Канарските острови. По думите на моряците изпод водата неочаквано излетял огромен тъмен обект и се устремил нагоре, след миг заблестял в огнени цветов, повисял известно време, след което изчезнал оставяйки зад себе си ярък светещ облак.  Подобно явление наблюдавали и моряци в Черно море.Точно пред кораба излетяло светещо кълбо , осветяващо с лъчите с всичко наоколо - има   снимка на тази среща с непознатото. Моряците от крайцлера  *Варяк*, който плувал  в района на Курилските острови наблюдавали неиндетифициран летящ обект, който с огромна скорост се доближил до кораба, направил кръг , след това  стремително се потопил във водата, не вдигайки дори пръски.

 В много случаи обаче приборите не отчитат нищо. Т.е. - радарите показват, че на десетки километри хоризонтът е чист. В района на Курилските острови руски екипаж е наблюдавал обект, който  представлявал *класическа* летяща чиния. Може да видите техни рисунки. Но независимо от големия брой моряци, които са наблюдавали този обект, технически доказателства за това няма - екраните на радарите били *пусти*.

Възможно ли е всичко това да са измислици, халюцинации, миражи? Тази теза отпада.





Контраадмирал Владимир Домаслов  нееднократно е докладвал за появата в различни точки на Тихия океан на гигантски цилиндър с дължина около няколкостотин метра, със сребрист- металически цвят, от единия край на който като от кошер излитали малки летящи обекти, потапяли се във водата, след това излитали от нея  и се връщали обратно в цилиндъра., след което неизвестният обект изчезвал зад хоризонта.

ХОРОСКОПИ,ЗАГАДКИ,ПРОГНОЗИ: НЛО под водата /1-ва част

 

ХОРОСКОПИ,ЗАГАДКИ,ПРОГНОЗИ: НЛО под водата /част 3-та

 

ХОРОСКОПИ,ЗАГАДКИ,ПРОГНОЗИ: НЛО под водата/ 4-та част

 

 



http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

Няма коментари:

Публикуване на коментар