сряда, 20 април 2011 г.

НЛО под водата /1-ва част/видео

Съществуват Неиндетифицирани Летящи Обекти, които могат да се потапят на големи дълбочини, да развиват огромни скорости и даже да атакуват. Те са голямо  предизвикателство за въображението на редовия земен жител  и  определено тормозят военните.

Това е първа част на филма ТАЙНИТЕ НА ВЕКА - НЛО подводни пришълци 
/език руски/

Норвегия, 24 октомври 1972г. Бреговата охрана на НАТО засича подводен обект, който приема за руска подводница.Четиредесет кораба на НАТО хвърлят бомби в района, в който е засечен обекта. След взривовете -  обект с невиждани размери изплува на повърхността и изчезва в открито море. Едновременно с това в небето се забелязват няколко НЛО, които се придвижват много бързо и явно съпровождат морския гост. Опитът да се унищожи поне един от летящите обекти не донася резултат. За какво става дума?  Руска подводница? Неизвестно на науката морско чудовище? Или космически пришълци?!

Военноморският архив на САЩ съдържа информация, че още през 1964  американска подводница се *натъква* на точно такъв обект в Тихия океан.  Как е станал сблъсъкът не е известно, но последвал огромен взрив. От съпътстващия кораб бил пуснат подводен апарат, който изтеглил на повърхността метална част от обшивка. И тогава в района се появяват 15 неизвестни подводни обекта, всеки от който е с размери от около 200 метра дължина и които блокират района на търсене. След няколко часа обектите изчезват. А на мястото на катастрофата не е останала никаква отломка, включително и от американската подводница! Направен бил анализ на извадената метална част. Заключението на специалистите е  - в земни условия такава сплав несъществува!

По неофициална информация, още по-тайнствена среща се случва в Байкалското езеро. Бойци от свръхсекретно водолазно подразделение се сблъскват под водата с група подводни плувци.  Завързал се подводен бой. Няколко руски водолази загиват.Някои данни навеждат на мисълта, че във водата е станала среща с много странен противник. Тайнствените плувци имали ръст около 3-метра, били облечени в костюми със сребрист цвят, но най-главното - нямали  акваланги и се придвижвали във водата със скорост невъзможна за обикновения човек. Възможно ли е това да са били извънземни пришълци? Има и  мнения, че може би съществуват неизвестни за науката морски обитатели и дори, че те могат да имат човешки облик.

Героят на Александър Беляев *Човекът амфибия* може би има реален прототип? Историята  е съхранила името на  юноша, който през XVII  в. е живял на брега на Бискайския залив и можел да диша във вода - Франсиско Де Лавела Касар. Както говорят църковните записи 9 години човекът-риба се намирал на заточение в манастира на францисканците, а после избягал в открито море. Какво е това? Красива легенда или факти неизвестни на съвременната наука?
Днес отговор няма.



Тайнствени същества и обекти се засичат от радари, наблюдават се с невъоръжено око от военни моряци и тяхното появяване в много случае е причина за шпионски скандали. Действително ли на руснаците се е удало да построят такава свръхподводница, която е неуязвима...?!
 Още въпроси без отговори в следващите части на филма 
ТАЙНИТЕ НА ВЕКА - НЛО подводни пришълци./език руски/


ХОРОСКОПИ,ЗАГАДКИ,ПРОГНОЗИ: НЛО под водата /част 2-ра

 

ХОРОСКОПИ,ЗАГАДКИ,ПРОГНОЗИ: НЛО под водата /част 3-та

 

ХОРОСКОПИ,ЗАГАДКИ,ПРОГНОЗИ: НЛО под водата/ 4-та част

 





Няма коментари:

Публикуване на коментар