вторник, 31 май 2011 г.

ЮНИ -2011 - астропрогноза, хороскопи , фази на луната, Луна без курс, калкулатори...

http://danalibmv.narod.ru/logos/s019.gifНИБИРУ - вече се вижда?! /видео/

 

 

 Нибиру? /видео - 23 април 2011/

amazingly

 

 

 

 Животът ни е неразривно свързан с Космоса и е подчинен на неговия ритъм. Планетите от Слънчевата система са  стрелките, които посочват  влиянието на Космоса върху живота ни. А влиянието на Космоса върху живота ни е безспорно! *                 

 

 Нашето съществуване в най-голяма степен е зависимо от Слънцето.






Последният максмум на слънчевата активност бе през 2001 г. Следващият период на максимум се очаква да бъде около  март 2013г. По време на слънчева активност имунитетът на организма на човека спрямо вирусите се понижава. Магнитните бури сгъстяват кръвта, броят на инфарктите и на инсултите се увеличава, психическите кризи зачестяват. Какво би се случило на нашето високотехнологично общество, ако се разрази нещо като „супер слънчево изригване”, последвано от екстремална геомагнитна буря? Това означава повреди в сателитите, смущения в комуникациите, прекъсване на електрозахранването. Електрическите мрежи са най-уязвими от всякога, тъй като са изключително взаимозависими.  Загубата на електричество ще окаже мълниеносен ефект – до няколко часа ще бъде засегнато подаването на вода, нетрайните продукти ще бъдат изгубени до 24 часа, ще бъде прекъснато отоплението, пречистването на водата, ще последват безредици. Можете ли да си представите  многомилионни градове останали без ток, вода и телефони за няколко месеца? Пораженията за социалната и икономическата система, /която и без туй изнемогва/,  ще са от ранга на Световна война. В момента никой не знае, кога ще избухне следващата соларна мега буря. Това може да стане след сто години, може да стане и утре. 
           Аз не казвам, че това ще се случи, а само,че не е изключено.


 АСТРОПРОГНОЗА

 За месец юни с остро завишено напрежение ще  бъдат дните  7-и, 13-ти,  22-ри, 30-ти (плюс, минус - един ден). Тогава е възможно завишаване на инцидентите в регионален и глобален мащаб.
Месец юни е много успешен за  тези, които имат рожден Марс в Телец и Близнаци. Ще вземат важни решения,ще се занимават със сериозни дейности и  ще правият значими промени.За представителите на зодиите Скорпион  и Стрелец  месецът почти със сигурност ще бъде белязан от кавги, спорове, разногласия и трудности в общуването с хората.Възможни са злополуки и болести.


Калкулатор за разположението на планетите в Слънчевата система за избрана от вас дата.


                                       
                                        

                                                Влияние на Луната

Влияние на фазите на Луната върху жизнения ни ритъм
---------------------------------------------------------------------------------
Новолуние Жизненият потенциал, емоциите и физическата дееспособност на човек са в минимум. В този момент не е желателно да се занимавате с дела, които изискват значителни усилия. Този момент е неблагоприятен за хора с ниско кръвно налягане и за хора склонни към депресии.Това е време за приключване със старите дела и започване на нови. Подготовка за старт.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Първа четвърт Това е период  със засилено желание да изявиш себе си и да постигнеш нещо съществено. Планираните в първа четвърт неща частично може да се окажат и неизпълними, защото в този период за много от нас е свойствено да преоценяваме своите способности, т.е., съществува и елемент на колебание..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Пълнолуние Всичко е изпълнено с енергия. Емоциите, психическата енергия, физическите възможности, творческият потенциал са в пиг. Това е кулминационен период, когато плановете ви достигат своята завършеност. Този период е критичен за хора с повишно кръвно налягане, страдащи от епилепсии и подложени на безпричинни вълнения.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Последна четвърт Това е период за преосмисляне на получените резултати и решаване на  наболели проблеми, останали в наследство. Независимо от изострените  амбиции, това е време да фокусирате погледа си върху дела планирани по-рано и да избягвате внезапно хрумнали ви идеи.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 В таблица /1/, е показано времето, когато започва  съответната фаза на Луната, както и в кой зодиакален знак се намира.


http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF
  табл./1/
 
02 юни0:03НоволуниеЛуна в Близнаци
09 юни6:11Първа четвъртРастяща луна в Дева
15 юни23:14ПълнолуниеЛуна в Стрелец
23 юни15:48Последна четвъртСтарееща  луна в Овен



                                                        http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF

От древността хората са забелязали влиянието на Луната не само върху приливите и отливите, но и влиянието й върху хората, животните и растенията. Още от древността хората са вярвали, че пълната Луна прави мъжете силни, а жените чувствени, че детето заченато при нарастваща Луна ще е момче, а при намаляваща, ще е момиче.Рибарите още преди столетия са забелязали ,че уловът на един или друг вид риба зависи от фазите на Луната.Кога е най-доброто време за хирургическа намеса,за козметични процедури,за засаждане на растения или пък за правене на магия?..Нашият ритъм в голяма степен е зависим от фазите на Луната.


Ето ви един калкулатор, с помоща на който може да видите фазите на Луната за всеки един месец от 1900 - до 2100г. И може би ще откриете някои закономерности във вашия живот или този на ваши близки, свързани с фазите на Луна, а може би и някои закономерности свързани със световни събития.




ЛУНА БЕЗ КУРС
Най-общо казано, това е този период от време, когато Луната преминава от един зодиакален знак в друг и не се намира в нито един от тях - т.е., Луната е извън знаците на Зодиака.
В астрологията се приема, че това е време, когато правим големи грешки и много често вземаме неверни решения. Това е крайно неблагоприятно време за подписване на документи, както и за значими действия -  като начало на нов проект, сключване на брак , операции касаещи здравето ни и др. Това е време подходящо за отдих и за ежедневни дела, които не крият  рискове.
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF
Виж таблицата/2/. В таблицата са посочени началото и края на Луна без курс /в часове и минути българско време/, както и в кой зодиакален знак се намира Луната в този период. Ако сте в друг часови пояс - отчетете разликата.

табл./2/  ЛУНА БЕЗ КУРС
                   начало            край                 продължителност
03 юни11:0803 юни11:360:28Рак
05 юни8:3305юни18:039:30Лъв
07 юни18:2707 юни22:334:06Дева
09 юни11:1310 юни1:3114:18Везни
11 юни11:0412 юни3:3316:29Скорпион
13 юни20:4314 юни5:388:55Стрелец
16 юни6:3116 юни8:592:28Козирог
18 юни11:0718 юни14:473:40Водолей
20 юни23:2320 юни23:450:22Риби
22 юни5:5123 юни1 :2429:33Овен
25 юни1:0725 юни23:5322:46Телец
27 юни19:2428 юни10:5615:32Близнаци
30 юни10:3330 юни19:138:40Рак


НАЙ- КРАТКИЯТ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП 

ОВЕН Това е грешната посока и битката е обречена.   ТЕЛЕЦ Ще прозреш нещо, в което няма да искаш да повярваш. БЛИЦНАЦИ  Вглеждай се в сънищата си.  РАК Заложи на  числото седем/ дни , число, месец, буква/ ЛЪВ Ще се случи рано , преди изгрев и числото ще бъде 9! ДЕВА Трябва да разделиш това, което не се дели. ВЕЗНИ Време е за важни решения и действия. Действай! СКОРПИОН Двуличник е близо до теб. СТРЕЛЕЦ Ще бъде разрушен или изоставен дом.  КОЗИРОГ  Пази се от вода , вятър и нещо, което има метален цвят. ВОДОЛЕЙ По средата си на път, увеличи темпото. РИБИ Довери се , само ако си сигурен на 100%.






 





                                                  


















http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

Няма коментари:

Публикуване на коментар