неделя, 28 февруари 2021 г.

Сайтът scamadviser.com и ПЕРФЕКТНОТО УБИЙСТВО!

 Сайтът    scamadviser.com   и ПЕРФЕКТНОТО   УБИЙСТВО!


Сайтът scamadviser.com в продължение на   година се подписваше под Изображението  на моята публикация от 10.05.2017   „ДОРОЖКА ЖИЗНИ”

И ако  кликнехте на Изображението   , щяхте  да видите  това:

Знакът за опасност  акцентира,   че съм от „високо рискова държава”. Явно тези от scamadviser.com  живеят  в  „безрискова държава”. Коя ли е тя? Освен тази информация имаше реклами и... Клуб за  запознанства.

В следващите три години процентите се меняха всеки  месец , а понякога и по няколко  пъти на ден:   80%,  55%,  95%, 70%,75%... След   публикацията ми  от 16.08.2020

 А ЧЕЛОВЕК ПРОКЛАДЫВАЛ ДОРОГУ… ( моя сказка )

 сайтът scamadviser.com  беше категоричен  -   50%     измама.

Ами,браво!

Винаги съм се усмихвала на крилатия  израз:”Като чуя за изкуство и  веднага свалям предпазителя  на Валтера” . / Не е на Гьоринг, макар  да се   приписва на него/. Тези от scamadviser.com   , като чуят за изкуство, и ”се хващат за алгоритъма”.

Ако човек е грамотен ще забележи, че  amazingly. bg    не  предлага стоки и услуги.   Ако човек е интелигентен ще разбере,че това е  творчески сайт. Ако е интелигентен  и с добри компютърни умения, за  кратко време ще установи, че     публикуваните  в   amazingly. bg    книги , илюстрации, снимки и прогнози - са мои. че някои от  книгите ми  все още могат   да се намерят на книжния пазар, и даже ще научи,  че като физик дипломната ми работа е върху Слънце. И всичко това за кратко време. Нима в scamadviser.com   нямат интелигентен или поне грамотен човек, та се налага  близо четири години(!) scamadviser.com   да търчи като дрогиран селски глащатай из мегдана на глобалното информационно село , в което всички ние живеем, и час по час   да  изчислява ,  колко  процента  моето творчество е измама?

 Работата на scamadviser.com е чиста гавра със здравия разум.   Това, че работи с „алгоритъм” по 40 показатели е откровен цинизъм. Кои ли са тези 40 показатели, по които оценява моето творчество като измама? Аз се сещам само за един  и той е, че съм от „ високо рискова държава”.   Тук думичката „алгоритъм” обаче внася някаква „научна” тежест  на цинизма и го  прави   още по-отвратителен. А призива  „ Моля, помогнете...”, направо ме разсмива.

ПЕРФЕКТНОТО УБИЙСТВО е познато от древността. Не е нужно да убиеш с нож, куршум или отрова. Достатъчно е да пуснеш слух.Така може  да  навредиш на бизнеса на човек, да го унижиш ,  и ако не е достатъчно издръжлив  – той ще се срине психически и ще си отиде от този  свят. Това е перфектното убийство!

Ако някой системно хвърля сянка на съмнение върху честността дори на един  честен човек  и почтеността на неговия труд и бизнес това е престъпление.

Това, че цяла година сайтът scamadviser.com  се подписваше под Изображение на моя публикация – няма да го коментирам. То и не се нуждае от  коментар.

Ако има хора, на които сайтът scamadviser.com  е навредил, като е засегнал тяхното достойнство, хвърлил е  сянка на съмнение върху почтеността на техния труд  – нека да разкажат своята история. Така ще помогнат на сайта scamadviser.com    да стабилизира своя алгоритъм, защото сега  той  явно силно се влияе или от атмосферното налягане, или от някакви стимуланти.

Би станало интересно четиво. А може би книга. Книга по действителни случаи.

Тази  публикация е допълнение към моята  публикация от 24.05.2018

На вниманието на Гугъл. Какви са тези 75% ?!

 amazingly.bg    е мой творчески дневник

ИНФОРМАЦИЯ  О  САЙТЕ

Ina Li