четвъртък, 10 февруари 2011 г.

ГАДАЕНЕ с индийски карти /виртуално/

amazingly

http://www.krassota.com/i/avatar/105.gif

 

 На брой картите са 25. Всяка карта е разделена на четири, като във всяка четвърт има половин образ на даден символ. Принципът на гадаене е да съвпаднат две допълващи се части, така, че да образуват символ / брачни халки, котва,  камбанки.../. Периодът, за който картите дават отговор  е два месеца, освен ако вие не зададете някакъв друг срок.


   В долната част на картинката са изписани разложить пасьянс и убрать карты. Пасиансът ще бъде нареден след като кликнете върху разложить пасьянс. Раздвижете мишката така, че стрелката да мине по целия пасианс, за да видите излезлите знаци и да прочете написаното върху тях. След това кликнете върху убрать карты, за да скриете  картите и отново може да наредите пасианса. Когато картите мълчат, опитайте отново или оставете реденето на пасианса за другия ден.
Научете, какво ви очаква или просто се забавлявайте!
                                       
Съдбата вече не може да ме изненада. Ще знам какво ми предстои през следващите дни, та чак до ДВА месеца напред. Защо ДВА месеца?! Ами, картите дотогава могат да видят.
 

Гадание Индийский пасьянс

                                                          .


http://danalibmv.narod.ru/logos/s_00.gif http://danalibmv.narod.ru/logos/s_00.gif http://danalibmv.narod.ru/logos/s_00.gifamazingly


Няма коментари:

Публикуване на коментар