събота, 18 декември 2010 г.

2011г.- прогнози, хороскопи, астрологични календари

2011г. - прогноза, хороскопи, лунен календар, календар на планетите, любовен хороскоп + всичко, което ви интересува в астрологичен план.

http://av.li.ru/719/722719_11228961.gif
2011г. ще бъде белязана от напрежения, изпитания и действия с непредвидими последици в регионален и глобален мащаб. През месеците март и април, ноември и декември са възможни сериозни природни бедствия от сеизмологичен и климатичен характер, както и големи катастрофи с фатален изход причинени от човешки грешки. Периодът до средата на януари е успешен за хора, с рожден Марс в Козирог/император Акихито и милиони други/ и труден за представителите на зодия РАК/Джулиан Асандж е зодия Рак./Периодът 01/16-02/22 е успешен за имащите рожден Марс във Водолей/Джулиан Асандж и кралица Елизабет ІІ имат Марс във Водолей/ и труден за представители на зодия ЛЪВ/например Барак Обама, Шимон Перес са зодия Лъв/.Периодът 02/23-04/01 е успешен за представители с рожден Марс в Риби и труден за родените под знака на ДЕВА/Дмитрий Медведев и министър-председтеля на Китай Уън Дзябао са зодия Дева/.Периодът 04/02 – 05/10 е успешен за имащите рожден Марс в Овен и труден за представителите на ВЕЗНИ/Владимир Путин и Бенжамин Нетаняху са зодия Везни/.Периодът 05/11-06/20 е успешен за имащите рожден Марс във Телец и изпълнен с трудности за родените под знака на СКОРПИОН/Абдуллах Гюл /президент на Република Турция/, Джо Байдън - са зодия Скорпион/.От 06/21 до 08/02 е време успешено за имащите рожден Марс в Близнаци и труден за родените под знака на СТРЕЛЕЦ /Джо Байдън е зодия Стерелц/. Периодът 08/03- 09/18 е успешен за имащите рожден Марс в Рак и труден за представителите на КОЗИРОГ/император Акихито/. Периодът 09/-11/10 е успешен за имащите рожден Марс в Лъв/Шимон Перес, Бенджамин Нетаняху имат Марс в Лъв/ и труден за представителите на зодия ВОДОЛЕЙ. От ноември 2011г. - до средата на 2012г. е изключително силен период за тези, които имат рожден Марс в Дева / министър-председателят на Китай Уън Дзябао е с рожден Марс в Дева/. Точно тези седем месеца обаче,ще бъдат изключително труден период за представителите на зодия РИБИ.
Ако вашият рожден Юпитер е в Овен или Телец – тази и следващите три години са начало на 12-годишен цикъл .Съдбата чука на вратата ви, необходим ви е самоконтрол, за да не изпуснете благоприятните възможности, които ще променят живота ви.
През 2011 г. Сатурн е във Везни . Този транзит носи на Везните резултати от минали действия - главозамайващ успех или провал - при всички случаи това е време на кулминация... Каквото и да правят, Везните трябва да го правят СЕГА, защото родените под знака Скорпион преминават в атака, особено тези, които имат рожден Марс в Дева и рожден Юпитер в Овен или Телец.

Астрологична прогноза за 2011г.,хороскопи за всички зодии, любовни хороскопи http://danalibmv.narod.ru/logos/s019.gif http://vip-goroskop.ru/2011/zodiac.html


Лунен календар http://danalibmv.narod.ru/logos/s019.gif http://vip-goroskop.ru/2011/lunnykalendar.html


Календар на планетите http://danalibmv.narod.ru/logos/s019.gif http://vip-goroskop.ru/2011/astrokalendar.ht


BG политици - ПРОГНОЗА - kaldata.com - Форуми

http://img-fotki.yandex.ru/get/4114/ivanpobeda.55/0_1994d_a123585a_orig.jpg


                                     BG политици - ПРОГНОЗА

Ще се качите ли на самолет, ако знаете, че на пилотите този ден *хич не им е ден*? Да погледнем пилотите, които искат да управляват самолета България в следващите години /от астрологичен ъгъл/. И тук изскача нещо любопитно. Ахмед Доган, Волен Сидеров, Стефан Гамизов - са зодия Овен. И до 2012г. Сатурн ще бъде срещу рожденото им Слънце, а това означава, че ще бъдат в един от най-трудните периоди в живота си. Сергей Станишев, Яне Янев, Димитър Стоянов, Александър Томов, са от следващия зодиакален знак - Телец. И ако сега им е трудно, то най-трудното тепърва е пред тях. От 2012г. Сатурн ще бъде в опозиция на рожденото им Слънце. Да очакват трудности, удари и пречки отвсякъде. Бойко Борисов е в следващия зодиакален знак Близнаци. Така погледнато, на всички тези политици /зодии Овен, Телец, Близнаци/ в следващите пет-шест години все*няма да им е ден*. Ако това означава трудности в личния им живот - нищо лошо. Ако това означава, че някои от тях ще се разделят с професията политик - отново нищо лошо. Но, ако това означава, че ще им бъде трудно с нас като електорат...Просто казано, в следващите пет-шест години на нас всеки ден *няма да ни е ден*. Не съм герой, моята воля не се калява в опасностите. Моля, пилотите, спрете самолета! Искам да сляза!


http://veselble-kartinki.narod.ru/fon_dv_113polneon.gif

Няма коментари:

Публикуване на коментар